Příprava krémových polévek

Publikováno: 24.10.2013
Krémových polévek je mnoho různých druhů a připravují se především ze zeleniny, ale také například z hub nebo ryb.  Existuje mnoho receptů, základ přípravy je ale u všech v podstatě stejný. V videu uvidíte, jak správně připravit krémovou polévku z ryb a ze zeleniny, a přesvědčíte se, že to není nic složitého.

Krémová polévka může být brokolicová, hrášková, květáková…ale také třeba žampionová nebo rybí. Jsou to polévky husté a syté, jejich hustotu ale můžeme samozřejmě ovlivnit. Příprava je trochu složitější a časově náročnější, ale rychle ji velmi rychle zvládne každý.

Podívejte se na video

Příprava krémové brokolicové polévky

Příprava krémové rybí plévky

Příprava chřestové krémové polévky


Zaregistrujte se, zabere to chviličku

Registrací získáte možnost hodnotit, komentovat a ukládat recepty