Mrkvový salát s jablky a datlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 230 g
- Sodík 60 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 255.1 mg
- Vláknina 11040 mg
- Vitamín A 11040 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou mrkev a oloupaná jablka nastrouháme na jemné nudličky.
-
2
Přidáme spařené, omyté rozinky, med, citronovou šťávu a sůl. Vše promícháme a rozdělíme na talířky.
-
3
Nakonec salát posypeme datlemi, nakrájenými na tenké proužky.