Vařená růžičková kapusta s máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 149 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 9 g
- Sodík 129 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 4.7 mg
- Vláknina 10748.2 mg
- Vitamín A 10748.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou růžičkovou kapustu vložíme do malého množství osolené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme ji a osušíme.
-
2
Na talířích kapustu přelijeme rozehřátým máslem a posypeme strouhankou, osmaženou na části másla.
-
3
Podáváme jako přílohu.