Bharóčská holoubátka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 4 ks Holoubata
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 516 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 369 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 282 mg
  • Draslík 771.8 mg
  • Vláknina 503.9 mg
  • Vitamín A 503.9 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 25.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěná a osolená holoubata nejdříve grilujeme nasucho asi 5 minut.

  • 2

    Všechny ostatní přísady (hořčici, chilli, kmín, worcester, zázvor, česnek) dobře utřeme s máslem v pastu. Předgrilovaná holoubata pomažeme pastou uvnitř i zevně a necháme je asi 4 hodiny odpočinout.

  • 3

    Potom holoubátka znovu zvolna grilujeme.

Komentáře k receptu