Salát z filé s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 250 g Celer sterilovaný
  • 150 g Majonéza
  • 2 ks Cibule
  • 5 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 404 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 452 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 50 mg
  • Draslík 493.7 mg
  • Vláknina 6139.8 mg
  • Vitamín A 6139.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.2 mg
  • Vitamín E 5.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé osolíme, pokapeme octem a v malém množství vody udusíme.

  • 2

    Měkké filé rozebereme na kousky, přidáme nasekanou cibuli, na kousky pokrájený celer a plátky rajčat. Vše spojíme s majonézou. Nakonec salát osolíme, opepříme a podle chuti osladíme.

Komentáře k receptu