Pstruh po žebrácku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 15 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 118.1 mg
- Draslík 921.5 mg
- Vláknina 1600 mg
- Vitamín A 1600 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do máslem vymazané zapékací mísy nasypeme jemně nakrájenou cibuli. Na ni položíme očištěné, osolené pstruhy, posypeme je posekanými žampiony a zalijeme vínem. Necháme péct v troubě.
-
2
Před koncem pečení přilijeme naběračku vývaru, zasypeme nastrouhanou střídkou tvrdého chleba. Necháme ještě chvíli zapéct.