Ryzce na slanině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Slanina vepřová
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Ryzce čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 250 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 535 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 34 mg
  • Draslík 178.9 mg
  • Vláknina 1779.5 mg
  • Vitamín A 1779.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mladší ryzce očistíme a nakrájíme na větší kousky. Spolu s nakrájenou cibulí je pečeme na slanině.

  • 2

    Hotový pokrm osolíme a opepříme. Pepř zlepší kořennou chuť ryzců.

Komentáře k receptu