Hřibový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Špagety, Makarony vařené
  • 200 g Šunka dušená
  • 350 g Majonéza
  • 200 g Houby nakládané
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 816 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 76 g
  • Sodík 802 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 147.7 mg
  • Draslík 142.7 mg
  • Vláknina 4281.8 mg
  • Vitamín A 4281.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 10.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kousky nasekané uvařené makarony, nahrubo nakrájené kyselé hřiby, na kousky nakrájenou šunku a nasekanou petrželku osolíme, opepříme, pokapeme octem a mírně osladíme.

  • 2

    Nakonec do salátu přidáme majonézu a vše lehce promícháme. Salát ozdobíme plátky uvařených vajec a snítkou petrželky.

Komentáře k receptu