Telecí maso na houbách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Slanina vepřová
  • 40 g Šunka dušená
  • 250 g Houby čerstvé
  • 600 g Telecí plec
  • 4 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Hřebíček mletý
  • 0.5 šálek Vývar z hovězích kostí
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 310 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 404 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 144.2 mg
  • Draslík 1096.2 mg
  • Vláknina 5761.1 mg
  • Vitamín A 5761.1 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.2 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji spolu s jemně nakrájenou slaninou a šunkou.

  • 2

    Osolíme, opepříme a přidáme mletý hřebíček, na plátky nakrájená rajčata a na plátky nakrájené očištěné houby. Podlijeme vývarem a vše dusíme doměkka.

Komentáře k receptu