Cantalská sýrová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 433 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 33 g
- Sodík 73 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 82.5 mg
- Draslík 174.2 mg
- Vláknina 3913.5 mg
- Vitamín A 3913.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na másle spolu s nasekaným česnekem. Osolíme, zalijeme vodou a necháme přejít varem.
-
2
Do zapékací mísy položíme vrstvu slabších krajíčků chleba, které posypeme nastrouhaným sýrem. Pokračujeme, až je mísa plná.
-
3
Nakonec chleba a sýr zalijeme polévkou a dáme do rozpálené trouby zapéci.
-
4
Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.