Milánská pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 10 g
- Sodík 449 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 72.4 mg
- Draslík 16.6 mg
- Vláknina 577 mg
- Vitamín A 577 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osolené maso vcelku dáme na zpěněnou cibuli. Přidáme rajčatový protlak, necháme osmahnout a podlijeme. Dusíme doměkka.
-
2
Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou a povaříme.
-
3
Do hotové šťávy vložíme na plátky nakrájené maso.