Kuře s lečem po maďarsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 40 g Rajčata
  • 50 g Paprikové lusky čerstvé
  • 0.25 ks Kuře
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1017 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 73 g
  • Sodík 533 mg
  • Bílkoviny 80 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 330.8 mg
  • Draslík 1033 mg
  • Vláknina 1789.6 mg
  • Vitamín A 1789.6 mg
  • Vitamín B6 1.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 60 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou, osolenou a opepřenou porci kuřete dáme na zpěněnou cibuli a přidáme sladkou papriku. Mírně podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme téměř doměkka.

  • 2

    Potom ke kuřeti přidáme nakrájenou cibuli, papriky a rajčata. Vše dodusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu