Kuře s lečem po maďarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1017 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 73 g
- Sodík 533 mg
- Bílkoviny 80 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 330.8 mg
- Draslík 1033 mg
- Vláknina 1789.6 mg
- Vitamín A 1789.6 mg
- Vitamín B6 1.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 60 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou, osolenou a opepřenou porci kuřete dáme na zpěněnou cibuli a přidáme sladkou papriku. Mírně podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme téměř doměkka.
-
2
Potom ke kuřeti přidáme nakrájenou cibuli, papriky a rajčata. Vše dodusíme doměkka.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.