Kuřecí maso na hříbkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 18 g
- Sodík 176 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 92.7 mg
- Draslík 539 mg
- Vláknina 497.6 mg
- Vitamín A 497.6 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 56.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné, na plátky nakrájené hříbky podusíme na másle doměkka.
-
2
Omyté maso nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a za stálého míchání zprudka opečeme na pánvi na oleji. Zaprášíme moukou a osmahneme.
-
3
Vše zalijeme smetanou, přidáme kečup, hříbky, sůl a chvíli podusíme.
-
4
Podáváme s dušenou rýží.