Kapr na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2403 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 263 g
- Sodík 200 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 158.2 mg
- Draslík 148.3 mg
- Vláknina 3447.5 mg
- Vitamín A 3447.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného kapra rozdělíme na porce. Osolíme, okmínujeme a po jedné straně opečeme na rozehřátém oleji.
-
2
Porce kapra obrátíme, přidáme kolečka cibule, podlijeme trochou vody a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka. Upečené maso vyjmeme na nahřátý talíř.
-
3
Do vypečené šťávy přimícháme máslo, sójovou omáčku a mouku. Necháme přejít varem. Vložíme zpět porce ryby a krátce prohřejeme.