Zeleninové rizoto s párkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Oregano sušené
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Párky jemné
  • 4 ks Rajčata
  • 2 ks Chilli paprička
  • 2 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 hrnek Rýže dušená
  • 1 hrnek Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 231 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 71 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 360.1 mg
  • Vláknina 5915.2 mg
  • Vitamín A 5915.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.

  • 2

    Přidáme na kolečka nakrájené párky, na proužky nakrájené papriky, chilli papričky a na malé kousky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme, přidáme špetku papriky a oregana a podlijeme vodou. Dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec vmícháme kečup a vše promícháme s uvařenou rýží.

Komentáře k receptu