Hříbky s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 400 g Houby čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 185 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 137 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 196 mg
  • Draslík 563.7 mg
  • Vláknina 6860.5 mg
  • Vitamín A 6860.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné hříbky nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli jemně nakrájíme a vše dusíme na másle, až se voda vydusí.

  • 2

    Přidáme sůl, kmín, rozšlehaná vejce a za stálého míchání necháme zhoustnout.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Komentáře k receptu