Hříbky s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 13 g
- Sodík 137 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 196 mg
- Draslík 563.7 mg
- Vláknina 6860.5 mg
- Vitamín A 6860.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné hříbky nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli jemně nakrájíme a vše dusíme na másle, až se voda vydusí.
-
2
Přidáme sůl, kmín, rozšlehaná vejce a za stálého míchání necháme zhoustnout.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.