Hovězí maso v zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 638 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 39 g
- Sodík 409 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 174.4 mg
- Draslík 1157 mg
- Vláknina 6880.5 mg
- Vitamín A 6880.5 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso mírně naklepeme a nakrájíme na velké kostky. Vložíme do hrnce s horkou osolenou vodou, přidáme kmín, cibuli nakrájenou na nudličky a kyselé zelí. Vše vaříme asi 2 hodiny.
-
2
Ze sádla, nakrájené cibule a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vroucí vodou, přidáme utřený česnek, zelí a maso. Za občasného promíchání vše dusíme doměkka.