Šťáva k telecímu masu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 21 g
- Sodík 481 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 45.6 mg
- Draslík 607.1 mg
- Vláknina 1432.9 mg
- Vitamín A 1432.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nasekané kosti a nakrájené maso osmahneme na pekáčku v troubě dohněda - často obracíme.
-
2
Tuk slijeme, přidáme kousek másla, nakrájenou zeleninu, cibuli a vše krátce osmahneme. Zaprášíme moukou, znovu osmahneme, zalijeme vývarem (nebo vodou) a dobře provaříme.
-
3
Šťávu zdecíme a ještě povaříme, popřípadě sebereme z povrchu tuk.