Polévka Madrilene

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Rajčata
  • 2 plátek Želatina bílá plátky
  • 0.75 l Vývar z hovězích kostí
  • 0.0625 l Víno madeira
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 115 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 662 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 9.4 mg
  • Draslík 853.3 mg
  • Vláknina 900 mg
  • Vitamín A 900 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    2 plátky želatiny namočíme do studené vody a po chvilce je vymačkáme. Rozpustíme je v teplém vývaru, ze kterého jsme sebrali tuk.

  • 2

    Omytá a oloupaná rajčat zbavená semínek drobně nakrájíme. Přilijeme vychladlý vývar a Madeiru. Polévká má být hustá jako řidší želé.

Komentáře k receptu