Dušené ředkvičky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 133 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 11 g
- Sodík 171 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 483.6 mg
- Vláknina 6970.8 mg
- Vitamín A 6970.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na lžíci másla zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na plátky nakrájené ředkvičky (neloupané), osolíme a mírně podlité dusíme téměř doměkka.
-
2
Zbylé máslo smícháme s moukou, v malých kouscích je přidáme do šťávy a vše ještě krátce povaříme.
-
3
Nakonec hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.