Salát z rybího filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 473 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 40 g
- Sodík 342 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 50 mg
- Draslík 190.5 mg
- Vláknina 3500 mg
- Vitamín A 3500 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 6.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté filé (např. z tresky) osolíme, pokapeme octem a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě.
-
2
Po vychladnutí filé rozebereme na kousky, přidáme omyté, nastrouhané jablko, nastrouhaný syrový celer smíchaný s majonézou a vše lehce promícháme.
-
3
Salát podáváme dobře vychlazený.