Salát z rybího filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Majonéza
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 kg Filé z aljašské tresky
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 473 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 342 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 50 mg
  • Draslík 190.5 mg
  • Vláknina 3500 mg
  • Vitamín A 3500 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 6.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté filé (např. z tresky) osolíme, pokapeme octem a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě.

  • 2

    Po vychladnutí filé rozebereme na kousky, přidáme omyté, nastrouhané jablko, nastrouhaný syrový celer smíchaný s majonézou a vše lehce promícháme.

  • 3

    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře k receptu